A-One New Wing Hotel 4* + Bangkok 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 368259
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés és üdülés

Ország: Thaiföld
Város: Pattaya

Szállás / program részletes leírása



Bangkok városnézés - Pattaya tengerparti pihenéssel

2 éjszakás Bangkok program(turnusok: 02.02, 02.09, 02.23, 03.13)

1. nap:Elutazás Budapestről az Emirates járatával, átszállás Dubaiban.
2. nap:Érkezés Bangkokba a kora délutáni órákban. Transzfer aGraph Hotel**** szállodába. Csoportos találkozó a helyi idegenvezetővel. Szabadprogram.
3. nap:Fakultatív programlehetőség -Bangkok (fél napos): Wat Ben, Wat Pho, Grand Palace, csónakázás a Thonburi csatornákon, Wat Arun, Wat Prayurawongsawat Worawiharn
4. nap:Délelőtt fakultatív programlehetőség Bangkokban -Bangkok (fél napos) vízi piac: Maeklong Railway Market, Damnoen Saduak Floating Market, csónakázás
Délután transzfer a Pattaya-i hotelhez létszámtól függően légkondicionált buszokkal vagy autókkal. Transzferidő forgalomtól függően 2-2,5 óra.
5.-11. nap:Pihenés a tengerparton, fakultatív programlehetőségek magyar nyelven is.
12. nap: Kijelentkezés a hotelből. Szabadidő. Transzfer Bangkokba.
13. nap: Hazarepülés Bangkokból Budapestre, Dubai átszállással.

3 éjszakás Bangkok program(turnusok 01.12, 02.16, 03.02)

A 2 éjszakás programhoz képest az alábbi változtatással:
3-4. nap:Fakultatív programlehetőségek
5. nap:Délelőtt fakultatív programlehetőség Bangkokban, délután transzfer a Pattaya-i hotelhez
6.-11. nap:Pihenés a tengerparton, fakultatív programlehetőségek magyar nyelven is.



Fakultatív programok Bangkokban

Bangkok (fél napos): az első állomásunk a Wat Ben, amelynek neve magyarul márványtemplom. Csodálatos építmény, V. Rama király építette a századfordulón, mely ma is érintetlenül áll. Következő állomás a Wat Pho. Itt található a híres fekvő Buddha szobor, amely arannyal van borítva és a harmadik legnagyobb Thaiföldön. Továbbá itt helyezkedik el a világ első masszázsiskolája, valamint a híres `chedi”-k (I.IV. Rama) is. Mindezek után a Grand Palace-t látogatjuk meg, azaz a Királyi palotát, ahol lehetőség lesz megtekinteni kívülről az olasz aranycsempével borított stupát, amely Buddha ereklyéket tartalmaz, illetve a könyvtárat és a királyi panteumot. Itt található a híres `Smaragd Buddha”, ami a legfontosabb Buddha ábrázolás Thaiföldön. Utána közel egy órás csónakázás a Thonburi csatornákon, hegyes orrú thai csónakokkal. A Wat Arun a következő állomás, ahol a híres Khmer Sztupa található, amelyről gyönyörű kilátás nyílik. Végül pedig következik a Wat Prayurawongsawat Worawiharn, amelyet Teknősbéka templomnak hívunk. Ez egy thai-kínai templom, első felében sziklakerttel, kis vízesésekkel és sok teknőssel.

Bangkok (fél napos) vízi piac: Kora reggeli indulás után az első egyedülálló látnivaló a Maeklong Railway Market, amely egy rendkívül különleges, vonatsíneken lévő piac. Itt a tenger gyümölcsei, zöldségek, gyümölcsök, friss és szárított élelmiszerek, húsok és egyéb különféle helyi áruk kaphatók. Utána a Damnoen Saduak Floating Market meglátogatása következik. Ez egy vízipiac, amely mintegy 100 kilométerre-délnyugatra esik Bangkoktól. A piac környékén csónakba szállás és rövid csónakázás után a piacon van lehetőség vásárolni, amely mindenki számára egy életre szóló élmény.



Szobák

A szobák ízléses, kék-fehér színekkel díszített, tengeri stílusvilágot tükröznek, felszerelve televízióval, légkondícionálóval és hajszárítóval. A szobák mindegyike erkéllyel rendelkezik.



Szállás leírás

Az A-One New Wing Star Hotel Észak-Pattaya szívében található, a Pattaya Floating Market, illetve a Pattaya Beach Road nagy népszerűségnek örvendő nevezetességek közelében, a közismert Észak-pattaya tengerparti úton. A szálloda könnyen megközelíthető, rövid sétára található a város híres szórakoztató- és bevásárlóhelyeitől.

350 méterre fekszik a Tiffany Show Színháztól, a Hard Rock Café épületétől pedig 700 méterre. Ingyenes buszjárat közlekedik a Walking Street, a Royal Garden Plaza és a Central Festival bevásárlóközpontok irányába.

A szálloda mind a 264 szobája terasszal és ingyenes Wifi szolgáltatással rendelkezik. A vendégek kikapcsolódását szolgálja a fitneszközpont, wellnessfürdő, illetve a mindössze 2 perc távolságra található Fat Coco Beach Club.



Tengerpart

Az A-One New Wing Hotel 3 perc sétára található a tengerparttól.



Tipp

Központi elhelyezkedés és magasszintű felszereltségű szálláshely. Ideális szórakozásra vágyó párok és baráti társaságok számára.



Utazási információk

Budapest - Dubai - Bangkok szakaszon az EMIRATES légitársaság járatára foglalunk helyeket az utazóink számára.

A kedvezményes ár az Emirates Skywards programjába történő regisztráció esetén érvényes. Amennyiben az utazó nem kíván regisztrálni, úgy 5.000 Ft / fő árral növekszik az alaprészvételi díj. A programban korábban történő regisztrációk elfogadottak.

Poggyász: 30 kg feladható és egy kézitáskát vihető fel (55 x 38 x 20cm) max. 7 kg.

Pattaya: létszámtól függően légkondicionált buszokkal vagy autókkal.

Transzferidő forgalomtól függően 2-2,5 óra.



Általános információ

Magyar állampolgárok számára az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/thaifold#



Étkezési rend

Thai és nemzetközi stílusú svédasztalos reggeli.





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 601 utazás 347 630 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak