Egy nyaralás, 5 nyaralóhely: Bangkok, Phuket, Phi Phi, Dubai, Abu Dhabi (garantált indulás, kis csoport)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 90525
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek, Thaiföld
Város: Abu Dhabi, Al Ain, Ayutthaya, Bangkok, Damnoen Saduak, Dubai, Patong Beach, Phi Phi, Phuket

Szállás / program részletes leírása



KOMBINÁLT PROGRAM, soha nem látott előfoglalási árakon! (szabad helyek függvényében az ár emelkedhet)

Városnézés Bangkokban és környékén, majd pihenés programokkal Phuket szigetén, a végén pedig városnézés és pihenés Dubaiban és Abu Dhabiban! Egyedülálló módon csak a Start Utazási Irodánál rendelhető meg! Kösse össze a kellemest a hasznossal: íme egy városnéző és nyaralóprogram, ahol Ön döntheti el, mikor, mennyit kirándul, igény szerint vegyen részt kirándulásainkon! 

TOP 5 ELŐNY:
- garantált indulás
- már 16 főnél magyar asszisztencia kiséri a csoportot Budapesttől - Budapestig
- szenzációs előfoglalási akció, a szabad helyek függvényében
- az út tökéletes kombinációja a városnézésnek és a pihenésnek
- több programot beépítettünk a programba, de egyéni igények alapján arra is van mód, hogy fakultatív programok keretében pihenés helyett kiránduljanak. Minden (felár ellenében a szállások is) testreszabhatóak.

Bangkok:  (thai nyelven Krung Thep, magyarul: az angyalok városa) Thaiföld fővárosa, s egyben legnagyobb városa is. A város központja a Chao Phraya folyó jobb partján fekszik, a Thai-öböl (Sziámi-öböl) mellett. Ezt a nyüzsgő várost Kelet Velencéjeként is emlegetik.Bangkok kezdetben Ayutthaya, az ország akkori fővárosának kikötőjeként és kereskedelmi központjaként szolgált. Mikor a XVIII. században a burmaiak elfoglalták Ayutthayát, az új thai főváros Thonburi lett, mely ma Bangkok része.Jelenleg Délkelet-Ázsia legnagyobb népsűrűségű városa.

Phuket: egy igazi álomnyaralással várja a turistákat.
A nemzetközi hírnévnek örvendő Phuket-sziget Thaiföld délnyugati partvidéke közelében, az Andamán-tengerben fekszik, ez az ország legnagyobb szigete. Gyönyörű, zölddel borított dombok, isteni konyha, nyüzsgő éjszakai élet, és kedvező árak – ez Phuket. Nem véletlen, hogy éppen ez a sziget a világ egyik legnépszerűbb nyaralóhelye. Aki már járt itt, az tudja miért, hiszen ennél jobb és olcsóbb egzotikus nyaralást szinte lehetetlen találni. A mindig nyüzsgő Bangla road szórakozási lehetőségei pedig minden képzeletet felülmúlnak – bárok, diszkók, szórakozóhelyek, masszázsszalonok, show-műsorok, kávézók és éttermek sokasága várja a turistákat. Egy igazi álom-nyaralásban lehet része annak, aki Phuket szigetén üdül. Tengerpartja: csodás, homokos part és kristálytiszta kellemes hőmérsékletű víz várja azokat, akik Phuket szigetén nyaralnak. A parton a napágyak és a napernyők használata díjköteles. A part mentén az árusok finomabbnál finomabb ételekkel várják azokat, akik megéheznek az úszkálás, napozás során, aki pedig csak nassolni szeretne, annak sem kell aggódnia: a part menti árusok finom, friss gyümölcsöket – ananász, mangó, guava, stb. – árusítanak.Szórakozási és vásárlási lehetőségekből biztosan nem lesz hiány. A napközben csendesebb belvárost estére megtöltik a fények, kinyitnak a helyi éttermek, és kezdődhet a hajnalig tartó nyüzsgő éjszakai élet. Bárok, diszkók, éttermek, show-műsorok, masszázsszalonok sokasága várja a turistákat a Bangla Roadon és környékén. Itt lehetetlen unatkozni. Aki pedig vásárolni szeretne, annak erre nagyszerű lehetőséget kínálnak a városban lévő bevásárlóközpontok, a helyi árusok és természetesen a helyi piac. A Patong Beachen is több piac van, de aki az igazi, hangulatos vásárlást részesíti előnyben, annak érdemes ellátogatnia a városba, az éjszakai piacra. Remek hangulat, olcsó áruk, és finomabbnál finomabb ételek várják az ide látogatókat.

Dubai:  A világ egyik legérdekesebb helye, ahol fantasztikus módon keveredik az arab hagyománytisztelet az elképesztő technikai fejlettséggel. Az utazó úgy érezheti, hogy az Ezeregy éjszakai mesevilágába csöppent. Fényűző és elegáns hotelek, óriás felhőkarcolók, hatalmas bevásárlóközpontok sorakoznak a tradícionális arab épületek mellett. Hegyek, remek tengerpartok, sivatagok, oázisok teszik változatossá a tájat, mindig felfedezhetünk valami újdonságot. A napfény garantált, és a kristálytiszta tengervízen kívül sportolási, vásárlási lehetőségek várják a pihenni, szórakozni vágyókat. Engedje meg, hogy „kézen fogjuk” és megmutassuk az Egyesült Arab Emirátusok legfontosabb látványosságait! Gondoskodunk arról, hogy Dubaiban, a kétmilliós és robbanásszerűen növekvő kozmopolita és pezsgő városban eligazodjon és betekintést nyerjen az arab világ csodáiba, ahol a hosszan elnyúló homokos tengerpart és szikrázó napsütés csak a kezdet… Legyen szó városnézésről, fantasztikus építészeti remekek és legek vagy éppen természeti szépségek bemutatásáról, barangolásról, mi az Önök igényeire válaszolva vezetjük be Dubai és az Emirátusok egyedülálló világába.

Abu Dhabi (fak. program keretében): látogasson el az Emirátusok fővárosába, ahol a lenyűgöző Dubai után egy kellemes hangulatú és a turistáknak is egyre több programot kínáló arab környezetben találhatja magát. Az Emirátusok második legnagyobb városa napjainkra kozmopolita metropolisszá növekedett, közel egymilliós lakosságával az Emirátusok politikai, kulturális, ipari és kereskedelmi központja. Abu Dhabi székhelye az Emirátusok kormányának, a központi bankjának  és nem utolsó sorban az uralkodó családnak. A város gazdaságilag is kiemelt jelentőségű: Abu Dhabi termeli az Egyesült Arab Emirátusok GDP-jének 15%-át. Az olaj mellett gazdasága szerteágazó, befektetések a nehézipar, a megújuló energia, pénzügyi szolgáltatások és a turizmus területén is jelentősek. 2017 végén nyílt meg az Abu Dhbai Louvre múzeum. Abu Dhabi 140 km-re fekszik Dubaitól, a vezetett városnézés alatt az alábbi nevezetességeket mutatjuk be: a Sheikh Zayed mecset, az Emirátusok legnagyobb, a világ 8. legnagyobb mecsete, a lenyűgöző luxushotel, az Emirates Palace, Marina Mall, Cornish. 

Tervezett program: 

2020.11.16. Elutazás Budapestről az Emirates járatán 15:00-kor, egy átszállással Bangkokba. 

Budapest-Dubai 15:00-23:15

Dubai-Bangkok 03:05-12:05

2020.11.17. Érkezés Bangkokba 12:05-kor a tervezett menetrend szerint, majd transzfer a szállodába, szobák elfoglalása, pihenés. Szállás 4 éjszakára: Holiday Inn Silom 4*

2020.11.18. Reggeli után Bangkok felfedezésére indulunk, magyar idegenvezetéssel. A tartalmas nap során megtekintjük a Királyi palotát, a Wat Phot (Fekvő Buddha Temploma), a Wat Traimit-et (Arany Buddha szobor), a Wat Arunt (a Hajnal Temploma), a Teknős Templomot, és csónakázunk a Thonburi csatornákon. 

2020.11.19. Reggeli után szabadidő, vagy fakultatív program: Damnoen Saduak úszópiac megtekintése. Részvételi díj: 20 900 Ft/fő
Rövid megálló egy sótelepen, majd következik a Maeklong piac a vasúti síneken, vagyis a vonatsínre települt piacra szoktunk menni (amikor a vonat jön bekapkodják ugyan az árukat, de láttunk már repülni a narancsot, paradicsomot - ez is egy olyan program amit látni kell nem lehet elmesélni). Azután egy kis thai faluba megyünk el ahol kiderül, mi minden készül a kókusz pálmából, valamint hogyan élnek a thaiok. A Damnoen Saduak Floating Market mintegy 100 kilométerre délnyugatra esik Bangkoktól. A vízi piac környékén csónakba szállunk majd csónakút a csatornákon, megérkezünk a vízi piacra ahol a csónakból tudunk vásárolni. Hazafelé úton igény szerint meg tudunk állni egy tigris farmon, ahol helyszíni fizetés ellenében kisebb – nagyobb tigriseket simogathatunk és fényképezkedhetünk is velük (kb. 1000-1200 Bath / fő). 

2020.11.20.Reggeli után szabadidő, vagy fakultatív program: Ayutthaya és Bang Pa In egész napos program. Részvételi díj: 33 900 Ft/fő

Ayutthaya a thai történelem része, a korábbi főváros, Bangkoktól északra, mintegy órányi útra fekszik. Ha valakit érdekel a történelem és a több száz éves Buddha ábrázolások, templomromok, akkor feltétlenül érdemes a programba beiktatni. A várost I. Ramathibodi sziámi király (másik nevén U Thong) alapította 1350-ben, aki a Lopburiban kitört himlőjárvány elől menekülve érkezett oda, és királysága fővárosának tette meg; birodalmát gyakran Ayutthaja királyságnak vagy Sziámnak nevezik. 1600-ra már 300 000-en lakhattak a városban, 1700-ra pedig elérhette a népesség az 1 000 000 főt, így a korabeli világ egyik legnagyobb városa lehetett. 1767-ben a burmai sereg pusztította el, így a királyság is összeomlott. A várost pár kilométerrel keletebbre alapították újra, s manapság gyakran a „Kelet Velencéjének” nevezik.

Ayutthaya megtekintése:
- Wat Phra Si Sanphet
- Viharn Phra Mongkhon Bophit
- Wat Mahathat
- Wat Yai Chai Mongkhon
- Wat Phanan Choeng
Bang Pa In megtekintése:
- Nyári palota

2020.11.21. Korai reggeli után kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, repülés Phuketre. Érkezés után transzfer a szállodába, szobák elfoglalása, pihenés. Szállás 5 éjszakára: Hotel Graceland 4* 

2020.11.22. Reggeli után szabadidő, pihenés a tengerparton, vagy a medencénél. 

Este fakultatív program: Fantasea show 30 900 Ft/fő idegenvezetés nélkül, egyénileg

Programunk este 5 órakor kezdődik, transzferrel a Kamala Beachen található létesítménybe megyünk. Az előadáson fényképezni és videózni nem lehet, de előte és utána lehetőségünk nyílik rá. A show ideje alat betekintést nyerünk Thaiföld történelmébe, a  hétköznapi emberek életébe, Thaiföld régiói közt kulturális különbségeibe. Hatalmas díszletek, idomítot állatok és természetesen thai népviseletbe öltözöt szereplők mutatják be mindezt. A svédasztalos vacsora alat megkóstolhatjuk Thaiföld legízletesebb és legkülönlegesebb ételeit. Az alkoholos italok külön fzetendőek. Programunk este 11 körül ér véget.
A Fantasea Show egy Las Vegas-i stílusú szórakoztató program, ahol a thai kultúra jelenik meg az illuzionisták, táncosok, akrobaták előadásában. Már a bejáratnál meglepetés fogad. A thai és indiai mitológia rémisztő jelmezeibe öltözött alakjaival, elefántbébikkel és kölyöktigrisekkel fényképezkedhetünk. Helyünket elfoglalva megkezdődik a műsor. Van úgy, hogy egyszerre több elefánt is szerepel a hatalmas színpadon, van úgy, hogy körülöttünk, mellettünk vonulnak fel a színpadra a tűztáncosok, és egyszer csak felettünk jelennek meg a foszforeszkáló fényekbe öltözött légtornászok. A Fantasea Show életkortól függetlenül remek szórakozást ígér minden látogatónak!

2020.11.23. Reggeli után szabadidő, vagy fakultatív program: Phi Phi + Khai sziget hajókirándulás 27 900 Ft/fő. 

A hotelből 8 órakor a Chalong kikötőbe megyünk, ahol egy rövid kávé szünet után speed boatra szállunk és elindulunk a Phi Phi szigetek felé. Az út kb. 40-50 perc. Elsőként a Maya Bay smaragdzöld színű tengerét tekintjük meg a hajóról, mert jelenleg az öböl zárva van. Ezután a Viking barlangnál megnézzük, ahogy a helyiek szédítő magasságban madárfészkeket gyűjtenek. Utána a Monkey Beachen majmokat etethetünk. A svédasztalos ebédünket Phi Phi szigetén fogyasztjuk el. Ebéd után ellátogatunk a Khai szigetre, ahol 1,5 órás strandolásra és sznorkelezésre van lehetőségünk. Indulás vissza Phuketre, programunk délután 5 óra körül ér véget.

2020.11.24. Reggeli után szigettúrára indul a csoport, felfedezzük Phuket látnivalóit! Kirándulásunkat a phuketi kilátókban kezdjük, melyek a Kata, Karon és Patong parton vannak. Ezután a Wat Chalong templomhoz megyünk, itt akár áldást is kérhetünk buddhista szerzetesektől. Elmegyünk a Nakerd Hill-re, ahol a Big Buddha szobrot tekintjük meg. Következő állomás egy kesudió farm, majd egy 30 perces "elefántolással" fejezzük be a programot. 

2020.11.25. Reggeli után szabadidő, vagy fakultatív program: 

fakultatív program A: Similan sziget 42 900 Ft/fő

A 9 szigetből álló szigetcsoportból 3 szigetet látogatunk meg a túránk alat. A program reggel 6 órakor kezdődik és busszal megyünk Phuketől északra található Khao Lak kikötőjébe. Innen speed boatal megyünk a Nemzet parkba. A szigetek lakatlanok és csak novembertől áprilisig látogathatóak. Elsőként a nyílt vizen állunk majd meg, ahol sznorkelezhetünk és közben akár teknősökkel is úszhatunk. Tovább indulva felfedezzük ezeket a lakatlan szigeteket, közben strandolhatunk és pihenhetünk. Svédasztalos ebédünket a sziget partján fogyasztjuk el. A hotelbe este 7-8 óra körül érkezünk vissza.

fakultatív program B: Raya és Coral szigetek 21 900 Ft/fő

A hotelből 8 órakor a Chalong kikötőbe megyünk, ahol egy rövid kávé szünet után hajóra szállunk és elindulunk a Raya sziget felé. Mindössze 15 perc múlva elénk tárul a hófehér homok és az azúrkék tenger. A délelőttöt it töltjük, majd áthajózunk a Coral szigetre, ahol a sziget belsejében elfogyasztjuk az ebédünket. A nap hátralévő részét a Coral szigeten töltjük, ahol strandolhatunk és sznorkelezhetünk. Programunk délután 5 körül fejeződik be.

2020.11.26. kora reggel transzfer a repülőtérre, a reggelit már a Dubai felé tartó repülőn fogyasztjuk el. Érkezés Dubaiba 12:40-kor, transzfer a szállásra, szobák elfoglalása, pihenés.
Szállás 4 éjszaka: Auris Inn Al Muhanna 4*

2020.11.27. Reggeli után Dubai városnézésre indul a csoport. Dubai korábban az “arany városa” nevet kapta, de ma már a legek városaként is említik és a város az innováció jelképeként is felfogható hatalmas növekedése, építményei, a világ legmagasabb tornya, a Burj Khalifa megépülése óta.  Napjaink legnépszerűbb nyaralóhelyén megmutatjuk Önnek a régi és új, a tradicionális arab építészet és a hi-tech város leghíresebb és legszebb részeit. Városnéző körutunkon az Ön szállodájától indulva vezetett túra keretében a kihagyhatatlan látványosságokat fogják látni kivülről és tudnak fotókat készíteni: Burj Khalifa – a világ legmagasabb tornya, Burj al Arab – a világ legmagasabb, vitorla alakú szállodája, Jumeirah Beach – Dubai legszebb tengerpartja, Dubai Marina – “város a városban”, Pálma-sziget – a legnagyobb mesterséges sziget, Atlantis hotel, Sheikh Mohammed palota, Dubai Creek – a régi kikötő, Dubai Mall, Arany, fűszer és textilpiac. Városnéző körutunkat a Burj Khalifánál fejezzük be, ahol fakultatív szabadidő vagy felmehetnek a toronyba (124. emeletig 25 900 Ft/fő). Utána szabadprogram van, megtekinthetik a Dubai Mall, a legnagyobb bevásárlóközpont kínálatát, illetve a torony előtt lévő zenélő szökőkutat. Innen visszajutás a szállodába egyénileg. 

2020.11.28. Reggeli után szabadidő, vagy fakultatív program: Abu Dhabi 49 900 Ft/fő 
Látogasson el az Emirátusok fővárosába, ahol a lenyűgöző Dubai után egy kellemes hangulatú és a turistáknak is egyre több programot kínáló arab környezetben találhatja magát. Az Emirátusok második legnagyobb városa napjainkra kozmopolita metropolisszá növekedett, közel egymilliós lakosságával az Emirátusok politikai, kulturális, ipari és kereskedelmi központja. Abu Dhabi székhelye az Emirátusok kormányának, a központi bankjának és nem utolsó sorban az uralkodó családnak. A város gazdaságilag is kiemelt jelentőségű: Abu Dhabi termeli az Egyesült Arab Emirátusok GDP-jének 15%-át. Az olaj mellett gazdasága szerteágazó, befektetések a nehézipar, a megújuló energia, pénzügyi szolgáltatások és a turizmus területén is jelentősek. Abu Dhabi 140 km-re fekszik Dubaitól (végig autópályán utazunk), a vezetett városnézés alatt az alábbi nevezetességeket nézhetik meg kívülről:
- a Sheikh Zayed mecset, az Emirátusok legnagyobb, a világ 8. legnagyobb mecsete (ide be is megyünk)
- a lenyűgöző luxushotel, az Emirates Palace (ide be is megyünk)
- a Forma1-es pálya
- Marina Mall
- Cornish
- Louvre
Kérjük, vegye figyelembe a Mecset megtekintésére vonatkozó ruházati előírásokat – urak számára hosszú nadrág viselete kötelező, hölgyek fekete köpenyt (abayát) kell viseljenek, melyet térítésmentesen mi bocsátunk rendelkezésükre! Érkezés a szállodába a kora esti órákban. 

2020.11.29. Reggeli után szabadidő, pihenés, délután fakultatív program: sivatagi szafari jeep túrával, vacsorával 35 900 Ft/fő
Dubaitól mintegy 45 perces autózásra találjuk a Rub’ al-Khaleej sivatag homokdűnéit. Ezt a területet a helyiek jellegzetes színe miatt “aranyhomokként” nevezik. A programon terepjárókkal élményautózáson vesznek részt az utasok, ami a homokdűnék közti “hullámvasutazást” jelenti. A sok irigylésre méltó fénykép elkészítése és az izgalmas utazás után vacsoránkat is a sivatagban fogyasztjuk el. Igazi hamisítatlan arab este: hennafestők, tevegelési lehetőség, hastáncosok, zene.

2020.11.30. kora reggel transzfer a reptérre, hazautazás átszállás nélkül Budapestre az Emirates légitársaság gépének fedélzetén. Érkezés Budapestre várhatóan 12:45-kor. 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. 

Félpanzió fakultatívan kérhető, ez 12 este szállodai vacsorát jelent. Sajnos ebből nem lehet 1-1 alkalomra nem kérni, ha olyan fakultatív programot választanak, ami vacsorát is biztosít (Fantase show Phuket / Sivatagi szafari Dubai)

Utazás: menetrend szerinti járattal Budapestről. nevek foglalás után nem módosíthatóak, egy karakter sem, ezért nagyon fontos, hogy a pontos, útlevélben szereplő nevét adja meg foglaláskor! 

Felhívjuk szíves figyelmét, mivel az ár a szabad helyek és a repülőgép telítettségének függvényében emelkedhet, a rendelkezésre álló helyek függvényében az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Szállodaleírások:

HOLIDAY INN SILOM BANGKOK 4* 
Fekvése
: A hotel 34 kilométerre van a repülőtértől. Többek között kiránduljanak el a 10 kilométerre lévő smaragdzöld Buddha templomába.
Felszereltsége: A vendégek számára 684 szoba és lakosztály van. A helybeli 2 étteremben étkezhetnek, ahol felszolgálnak nyugati és ázsiai ételeket. Használják az edzőtermet akár a helybeli edzővel, vagy az úszómedencét. Kapcsolódjanak ki a szaunában, vagy hűljenek le a kültéri medencében. Gyerekek számára fenntartanak nemcsak kültéri, de beltéri medencét is. 
Elhelyezés: széf, vasaló és vasalódeszka, hajszárító, minibár, minihűtő, tv, Wi-Fi
Ellátás: reggeli, felár ellenében félpanzió kérhető. 

GRACELAND PHUKET RESORT & SPA 4* (törzsutasaink kedvence)
Elhelyezkedés: Az Andamán-tenger gyöngyszemének nevezett Phuket szigetének legkedveltebb szállodája a Patong Beach homokos partján fekszik, a parttól csak egy út választja el. A repülőtértől mindössze 30 km-re.
Szolgáltatások: több étterem és bár, több medence, gyermekmedence, könyvtár, business center, gyermekklub, bowling és biliárd klub, fitness terem, SPA központ, szépségszalon, mosoda, pénzváltó, parkolás.
Szobák: A szobák felszereltsége: légkondicionáló, televízió, telefon, minibár,  fürdőszoba, hajszárító, széf, kávé-és teakészítési lehetőség, WIFI (felár ellenében) fogadja a vendégeket. 
Családoknak: a szálloda számos family suite-tal rendelkezik, jó választás gyermekekkel utazóknak is! (Családi szoba felárakról érdeklődjön munkatársainknál!)
Ellátás: reggeli, felár ellenében félpanzió

HOTEL AURIS INN AL MUHANNA DUBAI 4*
Fekvése: A 4*-os hotel 5 percere fekszik a Dubai Internet City metróállomástól, ez lehetővé teszi a könnyű megközelítését a Dubai Marina-nak, a Jumeirah Beach-nek, a Palm Jumeirah-nak, a Mall of the Emirates-nek, a Dubai Mall és az Ibn Battuta Mall bevásárlóközpontoknak és a híres, közkedvelt The Walk tengerparti szakasznak. 
Felszereltsége: A hotelnek 145 szobája és lakosztálya van, az utasok választhatnak dohányzó és nem dohányzó között. Rendelkezésükre áll még wellness, masszázs, arc- és teljes test kezelések. Ezen kívül a testmozgást kedvelők számára található a hotelben egy jól felszerelt fitness terem, és az első emeleten egy medence is. A Wifi ingyenes a szálloda területén. A 24 órás szobaszolgálat lehetővé teszi a szobában való étkezést, de a hotelben van 2 étterem és egy 1 kávézó. Autóbérlési lehetőség is adódik az ott tartózkodóknak. Az utazásról emléktárgyakat az ajándékboltból vásárolhatnak.
Szobák: mosodai szolgáltatás, szobákban mini bár, erkély, hajszárító, fürdőkád/zuhanyzó, LCD/plazma képernyős tv, légkondi, kávé- és teafőző, széf, nappali, ebédlőasztal, vasaló és vasalódeszka. 
Ellátás: reggeli, felár ellenében félpanzió kérhető 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- feladható bőrönd 20 kg / fő, személyenként 1 db,
- szállás 4 éj Bangkokban kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- szállás 5 éj Phuketen kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- szállás 4 éj Dubaiban kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő), 
- reggelis ellátás (felár ellenében félpanzió kérhető), 
- transzferek,
- Bangkok városnézés,
- Phuket szigettúra,
- Dubai városnézés,
- magyar idegenvezetés mindhárom úticélon. 

Minden helyszínen magyar idegenvezetőnk várja, már 16 főtől magyar csoportkísérő asszisztencia az egész út során!


Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- fakultatív baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- fakultatív útlemondási biztosítás,
- fakultatív programok. 

Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek, várjuk mielőbbi megrendelését! 

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak