Bangkok

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 350108
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Thaiföld
Város: Phuket, Bangkok, Kanchanaburi

Szállás / program részletes leírása



Ez az utazás Thaiföld sokszínű világába repíti Önt! Először az Angyalok városának nevezett főváros, Bangkok legszebb templomait, a Királyi Palotát nézzük meg, majd csónakázhatnak a várostól délre fekvő vízi piacon, felfedezhetik Kanchanaburi buja folyóparti dzsungelét, megtekinthetik a történelmi jelentőségű hidat a Kwai-folyón, fürödhetnek a hét lépcsős Erawan-vízesésnél. Az év fáradalmait Phuketen, a csodálatos strandjairól ismert szigeten pihenhetik ki, és felfedezhetik a környező lenyügöző szépségű szigetvilágot.

Az út kiemelt értékei:

  • Nyugodt tempójú, látnivalókban gazdag utazás Thaiföldre, tengerparti kikapcsolódással
  • Jó helyismerettel rendelkező, tapasztalt idegenvezető az út teljes időtartama alatt
  • Utazás Ázsiába és vissza kedvező menetrenddel, egy európai átszállással
  • Kényelmes, jó minőségű szálláshelyek, központi elhelyezkedéssel

Programok

december 28. szerda
Elutazás a Turkish Airlines járatával Bangkokba egy átszállással (Budapest-Isztambul 20:20-00:25, Isztambul-Bangkok 01:50-14:55).

december 29. csütörtök
Megérkezés Bangkokba, transzfer a szállodába. Szállás: W22 by Burasari Hotel 4*.

december 30. péntek
Thaiföld fővárosában a több ezer éves thai kultúra érdekes ötvözetet alkot a mai, modern, felhőkarcolókkal tűzdelt nagyvárossal. Reggeli után elindulunk felfedezni Bangkokot. A Chao Phraya folyó partján épült metropoliszt az ellentétek városának is nevezhetjük, hiszen remekül megférnek egymás mellett a hagyományos, cölöpökön álló házak és az aranyozott, csillogó templomok, a nyüzsgő piacok és a hatalmas bevásárlóközpontok, illetve a nagy forgalomban száguldó tuk-tukok és a modern Skytrain (magasvasút). Az út során felkeressük a thai főváros legfontosabb látnivalóit: a Királyi Palota együttesét a smaragd Buddhával, valamint a Wat Phot a 45 méteres fekvő Buddhával.

Este fakultatív hajózás vacsorával Chao Phraya folyón: 44 000 Ft/fő. Tradicionális, teakfából épült dzsunka fedélzetéről élvezzük a kivilágított templomok és felhőkarcolók látványát, miközben thai finomságokat szolgálnak fel. 

Szállás: W22 by Burasari Hotel 4*.

december 31. szombat
Elindulunk északnyugat felé, Kanchanaburiba. Elsőként Tha Kha kis, színes úszópiacánál állunk meg, majd egy teljesen más hangulatú, a vasúti sínek mentén működő piacra látogatunk. Ha közeledik a vonat, már messziről dudál, ilyenkor az árusok összecsomagolják az árut, majd ha elhalad a vonat, újjáéled a piac is. Ebéd program közben. Délután érkezünk meg Kanchanaburiba. Szilveszteri vacsora és szállás: Royal River Kwai Resort 4*.

január 1. vasárnap
Reggeli után az Erawan nemzeti parkba látogatunk el, itt látható a világ egyik legszebb vízesése, a hét lépcsős Erawan vízesés. Lenyűgöző a látvány a legfelső szintről, megéri felmenni a a meredek ösvényen, majd utána megmártózni a természetes medencében. Piknikebéd, majd meglátogatjuk a híres hidat a Kwai-folyón, melyet a második világháború alatt brit és ausztrál hadifoglyok építettek pokoli körülmények között. Szállás: Royal River Kwai Resort 4*..

január 2. hétfő
Elindulunk Bangkok felé, útközben a híres Damnoen Saduak úszópiacot fedezzük fel kenuval! Bepillantást nyerve a  vízi életmódba és a vízipiac élénk világába. Visszaérkezünk Bangkokba, szabadidő. Szállás: W22 by Burasari Hotel 4*..

január 3. kedd
Transzfer a repülőtérre, elutazás repülővel Phuketre, Thaiföld legnagyobb és leglátogatottabb szigetére. Transzfer a tengerparti szállodába, ahol a következő hét éjszakát töltjük:

Chanalai Garden Resort 4*
A tengerparti strandtól 2 perc sétára, a gyönyörű fekvésű, kristálytiszta vizű Kata Beachen található a sok szolgáltatást nyújtó szálloda. Két úszómedence, négy gyermekmedence, két étterem, fitneszterem teszi kényelmesebbé a nyaralást. A 36 nm alapterületű modern thai stílusban berendezett erkélyes, légkondicionált deluxe szobák  a gyönyörű pálmafás kertre néznek, tv-vel, széffel, hajszárítóval, tea- és kávéfőzővel felszereltek.

január 4-9. szerda-hétfő
Nyaralás a tengerparton.

Fakultatív programajánlataink:

Egész napos kirándulás gyorshajóval Phi Phire: 160 USD/fő (helyszínen fizetendő). Reggel transzfer a kikötőbe, majd gyorshajóval indulunk a szigetcsoport második legnagyobbikához, Phi Phi Leyhez, az ismét megnyitott Maya-öbölhöz, mely mágikus látványt nyújt a magasba törő mészkőszikláival, a paradicsomi tengerpartjával és a csodálatos kék színekben tündöklő lagúnáival. A Pileh lagúnában sznorkelezhetünk (a fedélzeten a felszerelés rendelkezésre áll) , majd a kristálytiszta vizű  Monkey Beach-et nézzük meg, ahol majmokat is fényképezhetünk.  Ebéd, majd szabadidő a Khai szigeten, ahol az aranyló homokú parton pihenhetünk, vagy megmártózhatunk a tengerben, mielőtt visszatérünk Phuketre.

Egész napos kirándulás gyorshajóval a Phang Nga öbölbe: 160 USD/fő (helyszínen fizetendő). Reggel transzfer a kikötőbe, gyorshajóval utazunk a gyönyörű Phang Nga öbölbe. Első megállónk a látványos James Bond szikla, ahol felvették az Aranypisztolyos férfi film legendás jelenetét, Roger Moore főszereplésével. Ebéd, majd  a Khao Kian barlangot fedezzük fel, ahol 3000 éves barlangrajzok borítják a falakat. Kenuval közelíthetjük meg a Talu szigetet, felfedezhetjük a gyönyörű rejtett lagúnákat. A program végén kipihenhetjük az aktív nap fáradalmait: egy gyönyörű parton pihenhetünk, úszhatunk a kristálytiszta vízben. Visszaindulunk Phuketre, ahova a késő délutáni órákban érkezünk meg.

Hajókirándulás a festői Similan-szigetekre: 170 USD/fő (helyszínen fizetendő). Gyorshajóval közelítjük meg a kilenc szigetből álló szigetcsoportot, mely képeslapra illő tájaival és kiváló sznorkelezési lehetőségeiről híres. A tenger vize kristálytiszta, több, mint 500 fajta korallnak ad otthont, a víz élővilága páratlanul gazdag. A túra során lehetőség lesz sznorkelezésre, úszásra. A program ebédet tartalmaz.

január 10. kedd
Kora este transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre egy átszállással (Bangkok-Isztambul 22:45-05:45, érkezés 11-én).

január 11. szerda
Folytatjuk útunkat Budapest felé (Isztambul-Budapest 08:30-08:30), megérkezés a reggeli órákban.

Az ár tartalmazza:

  • Repülőjegy a Budapest-Bangkok és Phuket-Budapest útvonalon, átszállással a Turkish Airlines menetrendszerinti járataival
  • Repülőjegy Bangkok-Phuket útvonalon az AirAsia járatával
  • Egy db kézipoggyász és egy db feladott poggyász (max. 20 kg)
  • Különbusz a transzferek és a kirándulások során
  • Három éjszaka szállás Bangkokban a 4*-os W22 by Burasari 4* szállodában, kétágyas standard szobában
  • Két éjszaka szállás Kanchanaburiben a 4*-os Royal River Kwai Resortban, superior  szobában
  • Hét éjszaka szállás Phuketen a 4*+-os Chanalai Garden Resortban, kétágyas kertre néző superior szobában
  • Bőséges büféreggeli a szállodákban
  • Magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt
  • Városnézések és kirándulások a szükséges belépőkkel

Az ár nem tartalmazza:

  • Szervizdíj (javasolt borravaló): 50 USD/fő (helyszínen fizetendő)


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • Repülőjegy a Budapest-Bangkok és Phuket-Budapest útvonalon, átszállással a Turkish Airlines menetrendszerinti járataival
  • Repülőjegy Bangkok-Phuket útvonalon az AirAsia járatával
  • Egy db kézipoggyász és egy db feladott poggyász (max. 20 kg)
  • Különbusz a transzferek és a kirándulások során
  • Három éjszaka szállás Bangkokban a 4*-os W22 by Burasari 4* szállodában, kétágyas standard szobában
  • Két éjszaka szállás Kanchanaburiben a 4*-os Royal River Kwai Resortban, superior  szobában
  • Hét éjszaka szállás Phuketen a 4*+-os Chanalai Garden Resortban, kétágyas kertre néző superior szobában
  • Bőséges büféreggeli a szállodákban
  • Magyar idegenvezető az út teljes időtartama alatt
  • Városnézések és kirándulások a szükséges belépőkkel


Külön fizetendő:
  • Szervizdíj (javasolt borravaló): 50 USD/fő (helyszínen fizetendő)
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 509 utazás 330 467 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak