Thaiföld körutazás

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 222738
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Thaiföld
Város: Bangkok, Ayutthaya

Szállás / program részletes leírása



Tengerparti pihenéssel

Tervezett program:

1. nap: Budapest ...
Elutazás Budapestről átszállással Bangkokba. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.

2. nap: ... Bangkok
Megérkezés Bangkokba, Thaiföld fővárosába. Kora délutáni érkezést követően a környék egyéni felfedezése. Szállás Bangkokban.

3. nap: Bangkok
Reggeli után megkezdjük városnézésünket: megnézzük Wat Traimit, az Arany Buddha templomát a 900 éves, 5,5 tonna súlyú, színarany Buddha szoborral, a Wat Arun-t, vagy más néven a Hajnal templomát, végül a legnagyobb és legrégebbi Wat Po templomot. Napközben ebéd. Délután a Nagy Királyi Palotát és a Smaragd Buddha templomot keressük fel. Szállás Bangkokban.

4. nap: Bangkok - Kwai folyó - Kanchanaburi
Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: utazás Thaiföld legszínesebb piacához a Damnoesaduak-i úszópiachoz. Útközben az ország legnagyobb sóforrását látjuk. Felkeressük az egzotikus gyümölcseiről és különleges kézimunkáiról nevezetes piacot, ahol visszaköszön a régi idők életmódja. Folytatjuk utunkat Kanchanaburi felé. Megtekintjük a festői szépségű Kwai-völgyben a Kwai folyó híressé vált hídját és a II. világháború emlékművét. Meglátogatjuk a Háború Múzeumát, valamint a mellette elterülő temetőt. Visszautazás Bangkokba. (A program ára: 14.800 Ft.) Napközben ebéd. Szállás Bangkokban.

5. nap: Bangkok - Lopburi - Ayutthaya
Reggeli, majd utazás északi irányba, Thaiföld ősi fővárosába, Ayutthaya-ba. Felkeressük a XIX. század végén épült, gyönyörű Nyári Palotát, a Bang Pa In-t. A palotakomplexum érdekessége, hogy több, egymástól eltérő építészeti stílus jellemzi. Napközben ebéd. Továbbutazunk Lopburiba, ahol meglátogatjuk a Phra Prang Sam Yod-ot, melyet a "majmok temploma"-ként is ismernek. A város a thai uralom előtt a khmerek fővárosa volt, így a khmer építészet jellemző vonásait is felfedezhetjük. Folytatjuk utunkat Ayutthaya-ba. Szállás Ayutthaya-ban.

6. nap: Ayutthaya - Bangkok
Reggeli után felkeressük az ősi romtemplomokat: Wat Phra Sri Sunpetch (az ősi Királyi templom), Wat Mahathat, mely az Ayutthaya királyság egyik legjelentősebb temploma volt. A templom a thai buddhista szerzetesek vezetőjének a rezidenciája volt. Napközben ebéd. Délután megtekintjük a Chao Sam Phraya Múzeumot, majd az óvárosnál lévő úszópiacot láthatjuk, és így a várost egy más oldaláról is megismerhetjük. Visszautazás Bangkokba. Szállás Bangkokban.

7. nap: Bangkok - krokodil farm - Pattaya tengerpart
Reggeli, majd megkezdjük utazásunkat dél felé, a tengerparti régióba. Útközben meglátogatjuk a világ egyik legnagyobb krokodilfarmját Samutprakarnban. Több mint 100.000 példány él a parkban, ahol karnyújtásnyi távolságból csodálhatjuk meg ezeket az óriási ragadozókat. Napközben ebéd. Továbbutazás Pattayába. Érkezést követően meglátogatjuk az Art in Paradise Múzeumot, ahol interaktív környezetben merülhetünk el a művészet világában. Szállás Pattaya-ban.

8. nap: Pattaya - Nong Nooch
Reggelit követően ellátogatunk a Nong Nooch trópusi botanikus kertbe, mely egyike Thaiföld legnagyobb kiterjedésű kertjeinek, a maga 2 km2-es nagyságú területével, ahol trópusi növényfajták számos változatában gyönyörködhet szemünk. A kertben láthatunk egy miniatűr állatkertet, valamint egy elefánt-show-t is. Napközben ebéd. Transzfer a tengerpartra, pihenés, szabad idő a nap további részében. Szállás Pattaya-ban.

9. nap: Pattaya - Paradicsom-sziget
Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: transzfer Ban Phe kikötőbe, ahol kompra szállunk és áthajózunk Koh Samet-szigetre (Paradicsom-sziget). Egésznapos pihenés, fürdés. A kristálytiszta víz és a gyönyörű fehér homokos tengerpart kitűnő környezet a pihenéshez. A nap végén visszautazás Pattaya-ba. (A program ára: 9.800 Ft.) Napközben ebéd. Szállás Pattaya-ban.

10. nap: Pattaya - Mini Sziám
Reggeli után szabad program, pihenés, feltöltődés a tengerparton. Délután látogatás a Mini Sziámban, mely egy kicsinyített város. Láthatjuk Thaiföld olyan szent épületeinek és fontos történelmi látványosságainak kicsinyített másait, mint például a híd a Kwai folyónál, és a Smaragd Buddha Temploma. Pár órás látogatásunk során úgy érezhetjük, mintha bejártuk volna az egész országot. Napközben ebéd. Szállás Pattaya-ban.

11. nap: Pattaya - Elefánt-farm - Bangkok ...
Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: megtekintjük a közeli elefánt farmot. A falucskában az elefántok békében tölthetik mindennapjaikat. Lehetőségünk nyílik elefántháton a környező erdőt is bejárni. (A program ára: 16.800 Ft.) Menetrendtől függően transzfer a bangkoki repülőtérre és elrepülés átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

12. nap: ... Budapest
Hazaérkezés Budapestre.

Az út során érintett UNESCO Világörökségek:
- Ayutthaya történelmi városa

A változtatás jogát fenntartjuk!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

- repülőjegy

- BBP biztosítás

- közlekedés külön busszal, csónakkal

- elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban, reggelivel

- magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

Helyben fizetendő:

    Helyszínen fizetendő költségek:

    Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések:180 USD (a belépőket és a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák, néhány helyen ebédek), az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási, és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő)

    Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/fő

     
    Töltődik a foglalási lap


    Keresés
    8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
    Valami hasonlót?


    Recommendation Engine, Recommendation System




    © Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak