Thaiföld, Chaweng Beach: Bandara Resort & Spa 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 202097
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Thaiföld
Város: Chaweng Beach, Bangkok

Szállás / program részletes leírása



Nagy thai körút, Bangkok+Chiang Mai+Koh Samui. Kombinált ajánlat 13 éjszakára. 3 éjszaka Bangkokban + 4 éjszaka Chiang Maiban és 6 éjszaka Koh Samuin az alábbiak szerint:

Indulási időpontok : 2018. január 6.-tól naponta,

1. nap: Kora délután indulás az Emirates, Qatar Airways vagy az Air China járatával Budapestről dubai, dohai vagy pekingi átszállással Bangkokba.

2. nap: Délután érkezés Bangkokba, majd transzfer a szállodába. Délután aklimatizálódás, szabad program.Este fakultatív programlehetőség (Siam Niramit vagy Vacsoraest a Chao Phraya folyón)

3. nap: Reggeli után egész napos városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetéssel. (Királyi Palota, Smaragd Buddha, Fekvő Buddha, Arany Buddha, Hajnal Templom)

4. nap: Reggeli után kirándulás az Úszópiachoz és a Kwai folyóhoz,

5. nap Reggeli után 7 órakor csomagokkal együtt találkozás a szálloda halljában az idegenvezetővel. Majd kirándulás Ayutthayába, útközben a Nyári Palota, Bang Pain megtekintése. Délután Ayutthayából egyenesen transzfer a repülőtérre, majd utazás az esti órákban az Air Asia járatával Chiang Maiba. Érkezés után transzfer a szállodába.

6. nap Reggeli után indulás Chiang Mai fő látványosságához az 1676 méter magasan található Doi Suthep templomhoz. Délután Chiang Mai, este pedig az éjszakai piac felfedezése, egyénileg.

7. Reggeli után egész napos Meawang túra. (elefántolás, bambusz tutajozás, vízesés, rízsföld, északi törzsi falu)

8. nap Egész napos látogatás az Arany Háromszögbe.

9. nap Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd repülés az Air Asia járatával Surattaniba,majd kombinált transzferrel (busz+komp) Koh Samui szigetre Lipa Noi kikötőbe (07.10-15.30). Érkezés után transzfer a szállodába.

9.-15. nap Pihenés, strandolás, napozás a homokos tengerparton. Fakultatív programlehetőségek Koh Samuira.

15. nap Az esti órákban transzfer a repülőtérre, indulás Koh Samui repülőteréről Bangkokba a Bangkok Airways (Asia`s Boutique Airline) járatával, majd Bangkokban átszállás.

16. nap: Hajnalban indulás az Emirates, Qatar Airways vagy az Air China  járatával Bangkokból dubai, dohai vagy pekingi átszállással Budapestre. Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

A Ramada D`Ma Bangkok Hotelnek kiváló az elhelyezkedése mind az üzleti és szabadidős utasok számára. Mindössze 30 percre van Suvarnabhumi reptértől, gyalogosan 10 percre a Baiyoke Sky Hoteltől és a Pratunam piactól. A szállodához közel van a Sky train és a metró. A Ramada Dma Bangkok Hotel nemzetközi színvonalú létesítményei és szolgáltatásai, valamint az egyedülálló thai vendégszeretete miatt minden vendég úgy érzi, mintha otthon lenne. A belvárosi Ramada Dma Bangkok Hotel ideális választás ebben a varázslatos városban.   Szolgáltatások : 24 órás recepció, poggyászmegőrzés, szobaszerviz, tárgyalás / bankett lehetséges, üzleti központ, gyermekfelügyelet, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, nászutas lakosztály, pénzváltó, cipőtisztítás, autókölcsönző, utazásszervezés, fax / fénymásolás, concierge-szolgáltatás, transzferszolgáltatás felár ellenében Kültéri egységek : kert, szabadtéri úszómedence (egész évben nyitva)

Szabadidős lehetőségek : szauna, fitneszközpont

Étkezés : étterem, bár, Ă  la carte étterem

Internet : Minden szobában és a szálloda egész területén a Wi-Fi használata ingyenes.

Parkolás : Ingyenes! Ingyenes privát parkolás lehetséges helyben (nem szükséges lefoglalni).

Általános : nemdohányzó szobák, családi szobák, lift, széf, légkondicionálás

Szállásfoglalás Bangkokban, Ramada D`Ma Hotel foglalás Bangkok

     Nagyobb térképre váltás

Raming Lodge Chiang Mai közepén helyezkedik el, gyalogosan öt percre a régi városrésztől 5 perc sétaútra az éjszakai piactól és 10 percre a reptértől. A Lodgeban 72 légkondicionált komfortos szoba, és 4 suite van, mindegyik északi modern Thai stílusban van berendezve. Mindegyik szobában van légkondicionáló, fürdőszoba, minibár és TV. A szállodában működik szépségszalon, Thai masszázs stúdió és szauna. A szálloda éjszakai bazár felőli oldalán van az étterem, ahol megkóstolhatja a thai és nemzetközi konyhát.

Étkezés : Étterem

Kültéri egységek : Szabadtéri úszómedence

Szabadidős lehetőségek : Szauna, wellnessközpont, masszázs

Internet : Ingyenes! A szobákban Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Szolgáltatások : 24 órás recepció, poggyászmegőrzés, Szobaszerviz, tárgyalás / bankett lehetséges, reptéri transzfer, mosoda, csomagolt ebéd, autókölcsönző, utazásszervezés, fax / fénymásolás, jegyiroda, transzferszolgáltatás felár ellenében

Általános : Nemdohányzó szobák, családi szobák, lift, széf, légkondicionálás, kijelölt dohányzóhely

Szállásfoglalás Chiang Maiban, Raming Lodge Hotel foglalás Chiang Mai

     Nagyobb térképre váltás

A Samui Paradise Chaweng Beach Resort Chaweng Beach déli részén, a homokos tengerparton, pálmafák alatt, gyönyürű környezetben helyezkedik el. Chaweng központja mindössze 500 méterre találhazó, ahol megtalálhatja az Önnek tetsző boltokat, éttermeket és szórakozóhelyeket.

43 thai stílusban berendezett luxusbungallóval várja vendégeit. A szobák mindegyikéből gyönyörű kilátás nyílik a trópusi kertre és néhány szobából még a tengerre is. A szobák felszereltségéhez tartozik a kábel TV és a minibár illetve a WI-FI. Néhány szobában saját pezsgőfürdő is szolgálja a vendégek kényelmét.

Este a parton a Paradise Étteremben friss tengergyümölcseit, autentikus thai ételeket és nemzetközi fogásokat szolgálnak fel. Érdemes itt egy romantikus vacsorát elkölteni.

Általános : újságok, széf, nemdohányzó szobák, légkondicionálás

Kültéri egységek : szabadtéri úszómedence, kert, terasz

Szabadidős lehetőségek : wellnessközpont, masszázs, pezsgőfürdő

Étkezés : étterem, bár, reggeli a szobában

Internet : Ingyenes! A szállás egész területén Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Szolgáltatások : szobaszerviz, csomagolt ebéd, reptéri transzfer, autókölcsönző, 24 órás recepció, pénzváltó, utazásszervezés, jegyiroda, ATM / bankautomata a helyszínen, gyermekfelügyelet, mosoda, vasalási szolgáltatás, fax / fénymásolás, VIP szobalétesítmények, nászutas lakosztály

Szállásfoglalás Koh Samuin, Paradise Chaweng Beach Resort Hotel foglalás Koh Samui



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak