Thaiföld, Bangkok: Resort Hotelek, Thaiföld 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 170798
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Thaiföld
Város: Bangkok

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Budapest, Bangkok

Várhatóan a délutáni órákban indulunk menetrendszerinti járattal Thaiföldre, ahova egy átszállást követően érkezünk.

2. nap: Bangkok

A repülőtérről egyenesen a szállásunkra utazunk, ahol az utazás fáradalmait igyekszünk kipihenni, majd az esti órákban belevetjük magunkat Bangkok nyüzsgő forgatagába. Az estét már a város felfedezésével töltjük, vacsoránkat pedig egy autentikus utcai étkezdében fogyasztjuk el.

3. nap: Bangkok, Krabi, Railay Beach (videó: itt)

A mai napunkon egy délelőtti géppel Dél-Thaiföldre utazunk. A meseszép Krabi tartományban landolunk, ahonnan rögtön az Andamán-tenger partján elterülő Railay Beach-re utazunk. A hangulatos resort jellegű szállásunk elfoglalása után a környék felfedezésére indulunk.

4. nap: Railay Beach, Ko Phi Phi, Maya-öböl, Railay Beach

A reggelink elfogyasztása után egész napos kirándulásra indulunk. Hajóinkkal hasítunk az Andamán-tengeren ahol az első hosszabb pihenőnket Bamboo szigetén tartjuk. Természetesen hajós kapitányunk mindenkinek kiosztja a sznorkel felszerelését, hogy közelebbről is betekintést nyerhessünk a tenger színes élővilágba. Utazásunk egyik fénypontja a Hat Noppharat Thara Nemzeti Parkban fekvő Ko Phi Phi szigetcsoport. Itt, ebben a varázslatos környezetben fogyasztjuk el az ebédünk, majd sétálunk a parton. Természetesen a nagy pancsolások sem maradhatnak el. Mielőtt tovább hajóznánk még megtekintjük a Viking-barlangot. Miután elhagytuk a szigetet A part című film helyszínéül szolgált csodálatos Maya-öböl felfedezésére indulunk. Az esti órákban érkezünk vissza a szállásunkra.

5. nap: Pihenőnap

Magunk mögött hagyva az otthoni zord időjárást a mai nap csak a napsütésre és a tengerre koncentrálunk. A magunkkal hozott könyveket a homokos parton a pálmafák alatt olvasgathatjuk, miközben a kellemesen hüvős thai sörünket kortyolgatjuk. Akik aktívabb programra vágynának azoknak sem kel kétsége esniük, ugyanis meglátogathatjuk a szomszédos partszakaszt. Ide kalandos és meredek úton juthatunk el, de a látvány megéri a küzdelmeket. Itt lehetőség nyílik kipróbálni a tengerikajakokat is.

6. nap: Railay Beach, Ao Nang (videó: itt)

Reggelink után fájó szívvel búcsút veszünk eddigi szállásunktól és átköltözünk Ao Nang városkájába. A szállásunk elfoglalása után azonnal megmártózunk az Andamán tengerben. A nap további részében pihenhetünk vagy fakultatív kiránduláson vehetünk részt, ahol többek között megtekinthetjük az álomszép Poda-szigetet. Szállásunkra a esti órákban érünk vissza.

7. nap: Phang Nga-öböl, James Bond-sziget

A reggeli elfogyasztása után kisbuszra szállunk, hogy megkezdjük az utazásunk a Phang Nga-öböl felé. A mangrove erdő áthajózása után feltűnik előttünk a türkizkék tenger és a jellegzetes mészkősziklák. A látvány önmagáért beszél. Utazásunk egyik fénypontja a híres James Bond-sziget, ahol Roger Moore forgatta Az aranypisztolyos férfi című 007-es filmet. Természetesen a "kötelező" pancsolás itt sem maradhat el. A nap végén még ellátogatunk egy helyi aprócska halászfaluba, ahol betekintést nyerünk a halászok mindennapi életébe.

8. nap: Elefánttábor

A délelőtti órákat pihenéssel töltjük, majd ellátogatunk egy elefánttáborba. Itt megismerkedhetünk Thaiföld emblematikus állatával. Betekintést nyerhetünk a gondozóik életébe, majd elefánt háton teszünk egy kisebb "túrát", melynek a végén megetethetjük banánnal ezeket a csodás állatokat. A nap zárásaként egy hangulatos tengerpari étteremben vacsorázunk.

9. nap: Ao Nang, Bangkok

Menetrend függvényében utazunk vissza Bangkokba. Igyekszünk az esti órákban menni, hogy még egy nagy pancsolást csapjunk a tengerben.

10. nap: Bangkok (Városnézés - videó: itt)

A mai nap a város fő nevezetességeit keressük föl. Meglátogatjuk A Királyi Palotát illetve közelebbről szemügyre vesszük a Fekvő Buddha templomát, mely a város legnagyobb buddhista szentélye. A nap folyamán még ellátogatunk Bangkok csatornáira is, ahol csónakba szállunk, majd városnézésünket a Wat Arun lenyűgöző templománál zárjuk. Délután még a városban kalandozunk vagy a szállásunkon pihenhetünk, egészen estig rendelkezésre állnak a szobáink, hogy éjszaka megkezdjük a hazautazásunk.
*Fakultatív programlehetőség délutánra: Bangkok legmagasabb tetőteraszára látogatunk.

11. nap: Bangkok, Budapest

Fájó szívvel búcsút veszünk Thaiföldtől és a hajnali órákban induló géppel elkezdjük a haza utazásunk. Egy átszállást követően várhatóan a délutáni órákban érkezünk Budapestre.

Tudnivalók:

Az alapár tartalmazza: az utazást Thaiföldön belül busszal, vízibusszal és csónakokkal, a szállásokat resort jellegű szállásokon és a reggeliket, a szervezést és a magyar nyelvű túravezetést.

Az alapár nem tartalmazza: a reggelin kívüli étkezéseket, a repülőjegyeket - illetve azok illetékét, a belépők (nemzeti park engedélyek, helyi idegenvezetők) és a kirándulások árát (kb. 130 EUR/fő) árát, az esetleges védőoltások, a biztosítás árát.

Repülős útjainkra a kiutazás egyénileg történik. Az utunkhoz csatlakozó repülőjegyet természetesen irodánkban is meg tudod vásárolni, hiszen csoportos jegyfoglalásunk van, mert célunk, hogy a csoport együtt tudjon utazni. A honlapunkon feltüntetett ár csupán tájékoztató jellegű, függ a választott légitársaságoktól, a foglalási időponttól, valamint az adott járat telítettségétől! Ha érdekel ez az utazás, akkor minél hamarabb keress meg minket!

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a nemzetközi repülőjegy ára kb. 189.000 között alakult illetékekkel együtt.
A belföldi repülőjegyek árai (Bangkok - Krabi) összesen kb. 30.000 Ft között várhatóak.
Aki az utazáshoz a repülőjegyét nem irodánkon keresztül vásárolja meg, kérjük, feltétlenül egyeztessen előtte az ügyfélszolgálatunkkal írásban.

Ha a program nem a repülőtérről indul, akkor a találkozási helyre (pl. szálló) történő eljutásod, valamint távozáskor a reptér megközelítése egyénileg történik. Az itt fellépő költségeket az út ára nem tartalmazza, kivéve, ha az utazásszervezőon keresztül vásárolod meg a csoporttal történő utazáshoz a repülőjegyedet, mert ebben az esetben a transzfert ajándékba kapod.

Utazás: Budapestről nemzetközi repülőjárattal utazunk Bangkokba. Thaiföldön: helyi repülőjáratokon, vízibuszokon, kisbuszokon és csónakokon utazunk.

Szállás: 2 éjszakát töltünk Bangkokban, 3 éjszakát Railay Beachen, 3 éjszakát Ao Nangban. A kalandkirándulás során hangulatos, vízpart közeli resort szállásokon alszunks. Egyedül jelentkezőket igyekszünk korra és nemre való tekintettel társítani. A szobák mérete és tájolása eltérő lehet.

Étkezés: Reggeliket tartalmazza az alapár. Az ebédet és a vacsorákat az idegenvezető által gondosan kiválasztott éttermekben fogjuk elfogyasztani. Egy átlagos étkezés ára: 1000-1500 forint. Az ételek leginkább az thai konyha fogásaiból kerülnek ki, sok rizst, zöldséget és csirkét tartalmaznak, és egészségügyi szempontból biztonságosak. Csapvíz fogyasztása nem ajánlott, palackozott vizet lehet fogyasztani, ennek az ára kb. 50-100 Ft.

Pénz: Thaiföld hivatalos pénzneme a thai baht. Célszerű eurót hozni magunkkal és azt beváltani. A hitelkártyák elfogadása limitált és ATM automaták is kevés helyen találhatóak. Thaiföld olcsó ország, bár a minőségi árukat meg kell fizetni. Ajánlott költőpénznek kb. 80 000 - 120.000 forintot ajánlunk. A belépők (nemzeti park engedélyek, helyi idegenvezetők) és a kirándulások ára (kb. 130 EUR/fő).

Létszám: A csoport minimális létszáma 10 fő, míg a maximális létszám 17 fő.

Nehézség: Könnyű és változatos világjárásnak felel meg az utazásunk.

Vízum: 2011. augusztus 11-től a 30 napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól. A beutazásnak alapvető feltétele az ország elhagyását követően még legalább 6 hónapig érvényes magyar útlevél.

Biztosítás: Ajánlott, ezt irodánkban könnyen megkötheted.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető!



Fekvése:



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak