Thaiföld, Phuket: Phuket Sea Resort3*, reggelivel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 166194
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Thaiföld
Város: Phuket

Szállás / program részletes leírása



ELŐFOGLALÁSI AKCIÓS ÁRAK, A KÉSZLET EREJÉIG!

A magyar asszisztencia a helyszínen, fakultatív programok!

Phuket sziget ma már nem csak Thaiföld, hanem, egész Délkelet-Ázsia legkedveltebb üdülőhelye. Tagolt partszakaszok, a dzsungel és a civilizáció folyamatos váltakozásaival. Phuketen, minden ember, kortól, nemtől és érdeklődési körtől függetlenül felejthetetlen nyaralást élhet át. Az év 365 napján a magyar nyárnak megfelelő hőmérséklet és időjárás fogadja turistákat. Az örök nyár szigetének is nevezik, helyenként meleg, trópusi esővel tarkítva. Végtelen, finomhomokos tengerpart, szikrázó napsütés és nyüzsgő éjszakai élet, miközben számos izgalmas fakultatív programon vár minden ideutazót. Thaiföld legnagyobb szigete, amelyet a 700 méter hosszú Sarasin köt össze a szárazfölddel északon. Phuket eredeti neve egykor Jungceylon volt, aztán később a maláj bukit, azaz domb szóból alakult ki a sziget mostani neve. 

PHUKET SEA RESORT 3*

A szálloda honlapja >>

A 3*-os családias szálloda Rawai Beachen található, a csodálatos kilátást nyújtó Promthep-fok közelében, 35 km-re a phuketi nemzetközi repülőtértől.

Strand: Az üdülőközpont pár percnyi sétára fekszik a híres Rawai Beachtől. A hotel saját üzemeltetésű, bizonyos időközönként közlekedő shuttle buszával a Naiharn Beach is könnyedén elérhető.

Ellátás: Reggeli

Térítés ellenében: egyéb étkezések, italfogyasztás.

Szolgáltatások: Főétterem, 2 medence, gyermekmedence, wifi a lobbyban.

Térítés ellenében: éttermek, bárok, medence bár, szobaszerviz, autókölcsönzés.

Szobák: A superior szobák mindegyike egyénileg légkondicionált, rendelkezik balkonnal, tv-vel, telefonnal, wifivel, hűtőszekrénnyel, széffel. Kertre vagy medencére néznek.

Utazás: menetrendszerinti járattal Budapestről vagy igény szerint Bécsből, egy vagy két átszállással szabad helyek függvényében. Kérjük foglalásnál minden esetben jelezze, hogy kíván-e Bangkokban pár éjszakát eltölteni vagy sem. 

 
 
Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

Vízum: 2011. augusztus 11-től a 30 napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól. Amennyiben az utazó nem légi határátkelőhelyen lép be Thaiföldre, csak 15 napot tartózkodhat vízummentesen az országban. A vízummentes tartózkodás megfelelő indoklással egy alkalommal maximum 7 nappal meghosszabbítható a thaiföldi Bevándorlási Hivatal bangkoki központjában. Thaiföldre történő belépéskor mindenki győződjön meg arról, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevelében, ezt ugyanis az országból való távozáskor az illetékes hatóság ellenőrzi, és beléptető pecsét hiányában az utast - annak ellenére, hogy a mulasztást a thai hatóságok követték el - idegenrendészeti őrizetbe vehetik, és bírósági eljárást követően kitoloncolhatják az országból.

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! 

Egy hét kevés? Kérje ajánlatunkat, tetszőleges hosszabbítással kapcsolatban!

 

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy Budapestről 1x-i átszállással
- szállás,
- reggelis ellátás
- transzfer
- magyar asszisztencia.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Igény esestén:
magyar nyelvű fakultatív kirándulások

Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak